Om OS

Med mange års erfaring inden for rengøringsbranchen samt altid opdateret med de nyeste materialer og midler, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt rengøringsarbejde - stort som småt.

Vores kundekreds er alsidig og omfatter i dag skoler, institutioner, kommuner, virksomheder inden for de fleste brancher samt private husstande. Geografisk dækker vi hele Storkøbenhavn samt Nordsjælland. Easy Services består i dag af engagerede og kompetente medarbejdere. Vi lægger vægt på at have en smal administration og stabil medarbejderstab. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, en høj og ensartet kvalitet, stabilitet samt stor fleksibilitet.

Vores medarbejdere er vores bedste og vigtigste ressource. Easy Services har en klart defineret medarbejderpolitik der bygger på løbende efteruddannelse af vores personale og en åben og ærlig dialog mellem medarbejderne og ledelsen. Så søger De en rengøringsvirksomhed med ovenstående kvaliteter så kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg.

© Easy Services. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation